dinsdag 11 september 2012

Plons, deel 2

Ze kon er niet van slapen zondagavond. Ze had nog te veel vragen in haar hoofd. Vragen die ook ik niet kon beantwoorden omdat ik de antwoorden domweg ook niet wist.

Krijg ik een badjuf of meester? Moet jij meteen weer weg? Waar moet ik wachten dan? Zitten er ook meisjes bij mij in de groep?

Alleen de laatste vraag heb ik niet beantwoord met dat weet ik niet, maar met "je bent vast niet het enige meisje lieverd".

 
Dat had haar moeder echter eventjes helemaal mis....
Het ene na het andere jongentje kwam het zwembad binnen lopen. Bij het starten van de les stond de teller op 9 jongentjes en Liv! Gelukkig werd het een badjuf die Liv meteen belangrijk maakte door het alleen al te benoemen waardoor Liv het helemaal prima vond.
 
In het halve uurtje dat ik er bij mocht zijn showde Liv meteen met alle voorzichtigheid haar kunstjes in het water zonder dat haar haren er nat van werden. Toen ik haar na de les onder de douche trof waren haar haren nat. "Ik ben koppie onder geweest mam, wel per ongeluk hoor"! Super meisie, ik ben trots op je!
 
 
Ik hoop dat die 9 stoere mannen haar de komende weken/maanden nog wat meer zelfvertrouwen kunnen geven!
 
 

1 opmerking:

  1. Jee, goed zeg! Ikw erd ook al gebeld dat Timme mocht starten. Maar daar wacdhten we even mee tot de oudst klaar is.... dat duurt nog even denk ik. :) Veel plezier met zwemmen, Liv!

    BeantwoordenVerwijderen